Acte necesare pentru solicitarea autorizatiei de mediu

Pentru cererea eliberarii autorizatiei de mediu - de exemplu pentru un centru de colectare - sunt nevoie de urmatoarele acte:

 • cererea pentru eliberarea autorizatiei de mediu (2 exemplare);
 • fisa de prezentare si declaratie avand continutul cuprins in anexa nr. 2 la Ord. 1798/2007;
 • dovada ca a facut publica solicitarea prin cel putin una dintre metodele de informare prevazute in anexa nr. 3 la Ord. 1798/2007;
 • act doveditor pentru detinere spatiu;
 • contracte pentru asigurarea utilitiatilor;
 • contract/dovada pentru predarea deseurilor rezultate din activitate catre o unitate autorizata;
 • plan de amplasament;
 • plan de incadrare in zona;
 • certificat de inregistrare al firmei si certificat constatator emis de Oficiul Registrul Comertului
 • procesul-verbal de constatare a respectarii tuturor conditiilor impuse prin acordul de mediu intocmit potrivit Ord. 860/2002, cu modificarile si completarile ulterioare (dupa caz);
 • dovada de plata a tarifului - 500 RON (cuantumul tarifului se achita la sediul ARPMB sau prin mandat postal sau cu ordin de plata in contul RO09 TREZ 7065 032X XX00 0220, cod fiscal 4221357, la Trezoreria sect. 6 pentru beneficiar ARPM Bucuresti).

Formularele necesare depunerii solicitarii autorizatiei de mediu se gasesc pe site-ul agentiei la http://arpmbuc.anpm.ro

In functie de activitatea desfasurata, ARPM Bucuresti oso rezerva dreptul solicitarii si a altor cte de reglementare sau a altor date necesare procedurii de emitere autorizatiei de mediu, conform legislatiei in vigoare.

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.