Centru de colectare a deseurilor electrice si electronice la Cernavoda

Cernavoda se alatura Retelei Nationale de Colectare, proiect al Asociatiei RoRec in parteneriat cu autoritatile locale, pentru crearea unei infrastructuri de colectare DEEE (deseuri provenite din echipamente electrice si electronice) accesibil unui numar cat mai mare de beneficiari.

Centrul de colectare ce va fi inaugurat maine, 2 iunie, este situat pe Drum Industrial CN (langa Penny Market) si va oferi servicii de colectare de la domiciliu pentru persoane fizice si juridice, pentru aparatura voluminoasa, prin  telefonica la numerele 0728.918.515 sau 0751.582.835, apelabile de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-17.00.

“Multumim autoritatilor locale care raspund pozitiv intr-un numar tot mai mare initiativei noastre. Pentru noi, este un semnal clar ca tot mai multi romani constientizeaza importanta pe care colectarea si reciclarea unor astfel de deseuri, o actiune fireasca pentru bunul mers al oricarei comunitati.”, a declarat Liviu Popeneciu, Presedinte Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec.
Locuitorii din Cernavoda si zonele din proximitatea orasului au posibilitatea de a se debarasa de echipamentele vechi sau defecte, prin aducerea lor la centrul de colectare, in fiecare sambata, intre orele 10.00 si 17.00.

Intreg articolul pe EcoMagazin

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.