Colectare de deseuri electronice, cu tombola

Asociatia Romana pentru Reciclare „RoRec”, impreuna cu Primaria Municipiului Mangalia si cu sprijinul partenerilor, organizeaza o noua sesiune de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE) in ziua de 7 aprilie 2012.

In cadrul campaniei intitulate „Primavara e in floare, trimite-le la plimbare!”, continua ofensiva impotriva deseurilor cu efect negativ asupra mediului . Astfel, sambata, 7 aprilie 2012, la ora 10.00, se vor deschide puncte provizorii de colectare, la care cetatenii pot depune aparatura veche sau uzata. Acestea vor fi deschise pana la ora 16.00 si vor fi amplasate in incinta scolilor partenere: Liceul Teoretic „Callatis”, Scoala cu clasele I-VII nr. 3, Scoala „Gala Galaction” (sens), platoul Casei de Cultura, Grupul Scolar Industrial „Ion Banescu”, strada Matei Basarab (vizavi de Scoala nr. 1).

La finalul actiunii se va organiza o tombola, la care participantii pot castiga premii oferite de catre sponsori: cinci cuptoare cu microunde, cinci cafetiere, cinci roboti de bucatarie, cinci mixere.

 

Intre articolul pe Gazeta de Navodari

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.