Colectare deseuri DEEE in Bucuresti si unde poti duce aparatele vechi

Asociatia Romana pentru Reciclare si Primaria Sectorului 6 reiau campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare” in Bucuresti. Actiunea se va desfasura sambata, 7 aprilie.

Credit de nevoi personale prin telefon de la Cetelem, cu raspuns instant. Suna-ne pentru ca timpul tau inseamna bani!

La prima actiune, din 31 martie, in ciuda vintului puternic, 144 de bucuresteni au depus peste 4.000 de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Actiunea de colectare va avea loc sambata, in sectorul 6 al Capitalei si va incepe de la ora 10.00. Bucurestenii sunt asteptati sa depuna DEEE, pana la ora 17.00, la cele cinci puncte de colectare special amenajate.

Intre articolul pe Pentru Natura.

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.