Colectarea selectiva a deseurilor, la control

Comisarii Gărzii de Mediu vor urmări în perioada următoare modul în care persoanele juridice şi instituţiile din judeţul Vrancea au înţeles să respecte prevederea legislativă care vizează colectarea selectivă a anumitor deşeuri.

Începînd din acest an persoanele juridice şi autorităţile publice locale au obligaţia de a colecta selectiv hîrtia, plasticul, metalul şi sticla. De asemenea, autorităţile locale vizate mai au ca responsabilităţi colectarea separată a deşeurilor în vederea compostării şi fermentării acestora, încurajarea compostării individuale în gospodării, tratarea biodeşeurilor şi utilizarea produselor rezultate din biodeşeuri asigurînd în acest mod un nivel ridicat de protecţie a mediului.

Întreg articolul pe Ziarul de Vrancea

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.