Colectarea selectiva a deseurilor, pentru unii muma pentru altii ciuma!

Nu toţi gorjenii colectează selectiv! Cu toate că în judeţul Gorj sunt 5 staţii de sortare şi un depozit zonal la Târgu Jiu, există localităţi care s-au adaptat noilor prevederi şi colectează deşeurile selective, dar sunt şi primării care nu oferă prilejul cetăţenilor să selecteze gunoaiele menajere. Există şi exemple cum este cazul oraşului Turceni care reuşeşte să adune aproximativ 200 de tone de deşeuri lunar de la locuitorii oraşului, înregistrând în 6 luni de zile un profit de 800 de milioane. Sunt însă şi primării care potrivit reprezentanţilor de la Agenţia de Protecţie a Mediului ţin staţiile de riclare închise, aici fiind vorba de oraşul Novaci. Gheorghe Fometescu a precizat că cetăţenii încă nu au învăţat că serviciul de salubrizare este unul benefic.

De anul viitor, cetăţenii care nu vor respecta legea 211 privind colectarea a patru tipuri de deşeuri,se vor trezi cu sancţiuni usturătoare, a precizat reprezentantul APM Gorj, Gheorghe Fometescu.

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.