Colectarea selectiva a deseurilor se face pe hartie

Numai 36 dintre cele 114 primarii din judeţul Suceava gestionează deşeurile pe categorii - hârtie, plastic, materiale organice, lemn şi metal. Iluţă Cocriş din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, spune că „potrivit normelor europene, această activitate este obligatorie o dată cu închiderea gropilor de gunoi neconforme”.

El atrage atenţia celor 78 de administraţii locale care nu au adoptat sistemul colectării selective a deşeurilor, să intre urgent în legalitate, mai ales că în mediul rural acţiunea se poate derula mai simplu, deoarece deşeurile vegetale şi cele de lemn rămân în gospodării.

Intreg articolul pe Evenimentul.ro

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.