Tomberon colorat 80L (click aici pentru preturi)

Tomberoane colorate pentru colectare selectiva. Capac actionat prin pedala. Volum 80L.
Recipientele sunt produse din plastic de calitate superioara, tratate special pentru a creste durabilitatea si pentru a rezista diferitelor socuri mecanice din timpul utilizarii.


Tomberon 80L cu pedala

  • 81 RON*
    H=72cm, L=49cm, l=41cm
  • Potrivit si recomandat pentru spatii industriale ori incaperi foarte mari.
  • Cumpara acum


Preturile sunt exprimate pe bucata si nu contin TVA.

Transportul este gratuit in peste 5500 localitati din tara, fara comanda minima. Garantie de retur 30 zile, indiferent de motiv.Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.