Eco leadership pentru colectare selectiva – lectia de la scoala care poate fi aplicata si acasa

Asociația Greenitiative si Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, sustinuti de GreenWEEE, Greentech, Greenfiber, Greenlamp, Cutezătorii şi Centrul de Informare Europe Direct Bucuresti, propun celor 1270 de elevi şi 80 de cadre didactice din cadrul Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” o lecţie de şcoală care poate fi aplicată şi acasă - Eco leadership pentru colectare selectivă. Proiectul se desfăşoară în perioada noiembrie 2011-iunie 2012 şi are ca scop implementarea unui sistem sustenabil de colectare separată a deșeurilor generate în unitatea de învățământ, în special a deșeurilor de ambalaje.

Principalele activităţi din cadrul proiectului:

.....
5. 7 martie - 2 aprilie
Implementarea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje generate de elevii şi cadrele didactice ale Liceului Teoretic “Nicolae Iorga”;
6. 2-6 aprilie 2012
În cadrul săptămânii Şcoala altfel, elevii fiecărei clase pot desfăşura activităţi de promovare a colectării selective a deşeurilor reciclabile de ambalaje la care să fie invitaţi părinţii/membri ai familiei sau care se adreseze comunităţii din împrejurimile Liceului Teoretic “Nicolae Iorga”;
7. 17 mai 2012
Data limită pentru depunerea jurnalului de activități din cadrul proiectului Eco leadership pentru a participa la concursul între clase
8. 5 iunie 2011 Ziua Mediului şi încheierea proiectului Eco leadership
Festivitatea de premiere a ecoleaderilor, claselor şi profesorilor diriginţi/învăţătorilor care demonstrează implicarea activă şi creativă la succesul proiectului Eco leadership la nivel de clasă, şcoală şi comunitate.

Intregul program pe Europe Direct


Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.