Imi place Romania curata!

Zilele trecute am gasit un material al Mihaelei Chiriac despre colectarea selectiva a deseurilor.

Cateva ganduri despre colectarea selectiva a deseurilor si o chemare catre normalitate.
Ne place!

Articolul original aici.

 • Iulia Boagiu

  Buna ziua, sunt studenta in anul 2 la Masterul Relatii Publice in Marketing la ASE.
  Anul acesta sustin disertatia pe tema Eficienta unei campanii de marketing ecologic, studiu de caz campania KFC Imi Place ROMANIA curata.

  De asemenea am creat si o cercetare cantitativa – un SONDAJ cu 22 de intrebari pentru a evalua aceasta campanie si impactul pe care l-a avut asupra populatiei.
  Am observat ca ati participat la aceasta campanie, de aceea as vrea sa va rog daca puteti acorda cateva minute pentru a completa acest chestionar.

  Va multumesc mult, 
  O zi frumoasa !

  Link chestionar -> https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_4PmCMcuR5aP916k

Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.