Primariile Cotusca si Bucecea sanctionate pentru nerespectarea legii privind colectarea deseurilor

În urma unui control, comisarii Gărzii de Mediu din Botoşani au amendat primăriile din Coţuşca şi Bucecea, pentru nerespectarea legii privind colectarea selectivă a deşeurilor. Valoarea amenzilor a fost de 500 lei şi au fost aplicate de comisari instituţiilor publice pe tema colectării selective a deşeurilor.

„Obligaţia este de a dota instituţiile cu cele trei containere de colectare selectivă, respectiv hârtie, carton, PET-uri şi sticlă, de a ţine evidenţa de deşeuri generată, de a raporta la Agenţia de Protecţia Mediului cantităţile de deşeuri generate. Pe lângă instituţiile publice, controalele vizează şi unităţile administrativ teritoriale. O parte din aceste unităţi au şi fost sancţionate, pentru că nu aveau implementată legea privind colectarea selectivă”, a declarat Rodica Zelinca, comisar şef la Garda de Mediu Botoşani.

Sursa articolului: Botosani Necenzurat


Cine suntem

Ne-ai cunoscut în 2010 pe site-ul CosuriGunoi.Ro atunci cand iti ofeream cosuri si pubele pentru colectarea diferentiata a deseurilor in Institutii Publice, conform Legii 132/2010. Am crescut in fiecare luna cu ajutorul tau, ajungand la un portofoliu de peste 1000 de companii si institutii publice multumite.

Si pentru ca vrem sa-ti oferim mai mult decat atat, am ales sa impartim o parte din succesul nostru investind in proiecte responsabile precum plantari de copaci, energie verde etc. Depunem de asemenea toate eforturile de a minimiza amprenta de CO2 inca de la sursa, implementand continuu masuri de reducere a cantitatii de ambalaje si inlocuire cu unele biodegradabile, folosirea responsabila a resurselor si transport optimizat.

De ce noi

Incercam zilnic sa cream un mix perfect intre produsele potrivite pentru cerintele tale si usurinta cu care poti comanda de la noi. Mai important decat toate, dorim sa iti oferim o experienta placuta si un mod foarte simplu de a alege solutiile noastre.

Ne straduim sa facem lucrurile din ce in ce mai bine. In fiecare zi!

Unde ne gasesti

INNOVATE CHANNEL SRL
Cod Fiscal: RO 26199234
Reg. Comertului: J40/10852/2009

A: Str. Bucur nr. 18, RO-40292, Bucuresti, Romania

Telefon/Fax: (+40) 031-229 4600
E-mail: contact(at)ecofriends.ro

5 stele - pe baza a 250 recomandari

Pentru oferta actualizata va rugam sa ne contactati.